Wednesday, November 5, 2008

Futsal 2008

Assalamualaikum wbt semua..

Sorry lah admin lamo dah tak updet sini.

bukan xse updet, tapi ketiadaan masa dan ketidakcukupan masa serta tiada aktvt terbaru set2 kita, maka malas la admin nak updet2.

mujor lah ada chatbox kat tepi tu, so tidak la bersawang sangat blog nih.
ado jugok pengunjung hari2 termasuk lah admin sendiri.
terima kasih pada semua yang suka menyapa d chatbox tu.
support kalian amat dihargai.. makaseh2.

kepada yang baru tahu pasal blog set kita ni,
Welcome to exSmachian99 blog sekalian!

tolong war-warkan pada sapo2 huk tak tau lagik oke..
mari kita ramaikan ahli d blog ni.

kalo napok sambutan memberangsangkan, barulah para admin berminat utk menganjurkan aktvt2 lain nanti.

blog ni sebagai channel kita utk berkomunikasi dan kalo bg pihak admin sendiri, blog ni macam nak test market jgk la. nak tgk ramai ko dok set2 kita nk join benda2 lagu nih..

tertype pjg la plk, actually arini admin nak upload gamba2 futsal set kita aritu. (nih pon atas request seseorg. makaseh bykk ko requestor..admin pon x igt dah psl futsal ni..)
dapat naib johan kan?? TAHNIAH diucapkan..

so, enjoy de picts!!



*more pictures & details next entry la deh.
**crdt to nuar for all this picts!! tQ nuar..

1 comment:

naim said...

carok mano main futsal?